Facebook

România un joc bun, însă mi-e mila de Daum

Tocmai ce s-a terminat România - Muntenegru și prima impresie ar fi că trebuie schimbați ... comentatorii. Ăștia au fost tot meciul contra lui Daum, ceea ce ma face să cred că și-au luat vreo 2-3 calupuri de brânză de la Becali. Păi da, pentru că nu le mai merge cu neamțu', băgau ei pe cine vroiau la națională ca să poată să iși vândă marfa mai ușor.



L-am auzit și pe Stoichiță la pauză cum il critica pe Daum, cum că nu avem mijlocaș dreapta, că nu atatcăm, că nu avem consistența. De parcă până acum ne sufocam adversarii și deodata nu mai facem chestia asta. Au uitat oare că acum 2 luni ne-a bătut Albania. Ce spun eu ne-a bătut? Ne-a injosit Albania. Și a uitat Stoichiță ca era sluga lui Becali, care dacă îl suna la 1 noapte venea să stea pe banca Stelei. Că echipa o primea de la patron. iar schimbările veneau via telefon de la același priceput patron! Oare nu alde Stoichiță au adus fotbalul unde e acum? Cu ce autoritate vine el să critice un antrenor care a avut rezultate in Bundesliga! Acolo unde nu se stă cu telefonul mobil pe banca de rezerve.

Bănuiesc că niciun om sănătos la cap nu se aștepta ca Daum să transforme echipa națională in 3 zile. Mi-a plăcut ca a venit parcă cu un suflu nou și cel puțin Benzar e un mare câștig. In 2 ani o să avem un fundaș dreapta de clasă. Mi-a placut că a ales in mijloc doi jucători ce știu cu mingea si am scăpat de "demolatorii" Pintili si Bourceanu, care erau buni doar pe recuperare. Sper să meargă pe aceeași idee cu jucători cărora nu le e frică să joace cu mingea la picior și care chiar dacă greșesc, măcar incearcă sa construiască ceva, nu doar să demoleze acțiunile echipei adverse.

Sper doar ca nu se va porni urzeala patronilor si a impresarilor, care să puna tunurile pe antrenorul neamț cu ajutorul ziariștilor mocangii, gata să injure pe oricine pentru o chiftea și o bere.

PS Pentru eternitate să se consemneze ca Torje a pierdut toate mingile jucate, iar Popa se odihnea in mijlocul careului câand a primit mingea la gol. În plus a tras cu cohii închiși, urmăriți cu atenție faza. Așa că dacă știți vreunul germana, transmiteți-i lui Daum că dacă renunță la Popa și Torje are deja cu 50% șanse mai mult să câștige decât dacă joacă ăștia doi.
România un joc bun, însă mi-e mila de Daum România un joc bun, însă mi-e mila de Daum Reviewed by john on 00:04 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Sa i se spuna lui Stoichita ca golul primit a fost luat din cauza lui Popa...dupa o tentativa de super preluare...desigur esuata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ăla aseara era setat pe Daum, nu avea nicio treaba cu jocul de fotbal. In plus Popa e de la stână, trebuia să îl laude, dar tu ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.