Facebook

Ati donat pentru statuie? Sunteti niste fraieri!!!

Scandal pentru o statuie!!!

Zilele astea e mare dezbatere si mare harmalaie in legatura cu cea sculptura a lui Brancusi: "Cumintenia Pamantului". Se poarta lupte grele ca romanii sa fii convinsi sa doneze niscavai banuti pentru sculptura celebrului sculptor.



Mai sunt doua saptamani sa inceapa un nou an scolar si nu vad inca nicio campanie de strangere de fonduri ca sa cumparam rechizite pentru copii ce provin din familii sarace. Acum doua zile am fost nevoiti sa trimitem un nene la un spital in Sofia, pentru ca noi in Bucuresti nu aveam un pat liber pentru a-l trata. La Sofia????? Adica si aici ne-au intrecut bulgarii???

Cumintenia Pamantului nu merita niciun ban

Sincer, eu nu as da un leu! Ce zic eu un leu!? Nu as da un banut! Pai de ce sa strangem noi 11 milioane de dolari pentru o statuie si sa nu strangem macar 1 milion de dolari pentru o scoala sau o gradinita. Stiti de ce prefer o scoala sau o gradinita? Pentru ca daca o sa continuam sa dam bani pe 'Cumintenii' si 'Catedrale' nu o sa mai aiba cine sa invete despre Brancusi si Isus.

Si noi ce facem? Campanii pentru strangere de fonduri ca sa cumparam o statuie. Nu merita un ban, asa cum am zis! Haideti sa facem scoli si spitale si mai apoi vedem noi ce facem si cu statuile. Daca cumva ati donat deja pentru opera de arta, parerea mea ca suntei niste fraieri, care v-au facut din vorbe unii de pe la televizor ce castiga cateva mii de euro pe luna si sigur, nu au donat niciodata nimic.
Ati donat pentru statuie? Sunteti niste fraieri!!! Ati donat pentru statuie? Sunteti niste fraieri!!! Reviewed by john on 19:41 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Editeaza textul si remediaza greselile gramaticale, pentru ca nu prea dau bine la imaginea ta de "blogger" ;)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.