Facebook

Guvernul, CHF-ul si mocangii!

Nu am mai scris aici demult, de aproximativ un an. Am sa incerc sa mai scriu din cand in cand, macar si pentru a-mi ocupa timpul.

Vad ca mai nou subiectul zilei e asta cu CHF-ul si cu masurile pe care se presupune ca ar trebui sa le ia guvernul sa nu ramana oamenii pe drumuri. Am terminat cu autostrazile, cu alocatiile pentru copii, cu medicamentele pentru cei bolnavi de boli grave, etc etc. Ne ocupam acum cu 75 000 de familii care au luat credite in ceea ce a fost mult timp cea mai sigura moneda din Europa.

Oameni buni mai lasati-ne cu francu' vostru ca deja sunteti penibili. Guvernul nu poate sa va ajute cu nimic pentru ca ar sari la gatul lor cei care au luat imprumuturi in lei, euro, dolari sau nu stiu ce alta moneda de pe planeta asta.

Trebuie sa stiti ca atunci cand semnam un contract trebuie sa ni-l asumam pana capat indiferent de consecinte. Daca cumva ceva nu iti convine du-te tu tata in justitie si cauta-ti dreptatea acolo si nu-mi ocupa mie strazile, parcurile sau ce iti vine tie prin cap pentru niscavai demonstratii . 

Cand te-ai dus la banca si madama de la ghiseu, ti-a zis ca nu poti lua imprumut decat in CHF, tu puteai sa spui "nu vreau cucoana, refuz imprumutul". In schimb tu, nuuuu!!! Ai acceptat si ai semnat de buna voie si nesilit de nimeni, fara sa intrebi guvernul si ai iesit bucuros din banca cu pieptul in fata si gandul plin de idei despre cum ai sa iti cheltuiesti noua avere.

Asa ca oameni buni ori platiti creditul ori va judecati cu banca, dar nu mai fiti penibili si mocangii, pentru ca sunt altii care ar merita mila si timpul alora de prin guvern.

PS. Sunt nefericitul posesor al unui astfel de credit.


Guvernul, CHF-ul si mocangii! Guvernul, CHF-ul si mocangii! Reviewed by john on 00:07 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.