Facebook

iPhone 6S se lanseaza pe 9 septembrie

Pentru fanii "mărului mușcat" de câteva zile circulă un zvon și anume că pe 9 septembrie, anul acesta binețeles, va fi lansat noul iPhone 6S. Binențeles ca Apple tace mâlc, nedorind să strice spectacolul cu care ne-a obișnuit la fiecare lansare a noilor sale produse.

iphone 6 se lanseaza pe 9 septembrie


Despre gadget nu știe înca mare lucru, însa nu va aduce schimbări majore in zona hardware, ci doar imbunătățiri ale hardware-ului actual. Oricum se pare că de data asta cei de Apple au nimerit-o pentru ca au reusit sa îi intreacă pe rivalii lor de la Samsung si trendul e continuare unul pozitiv pentru ei. Noutatea s-ar putea regăsi in ceea ce priveste sistemul de operare, care oricum se va regasi in curând si pe vechile terminale.

Produse evoMAG.ro
Ar mai fi de amintit că la baza zvonurilor stă și faptul ca iPnone 6 a fost lansat anul trecut tot pe data de 9 septembrie, așa că anul acesta ar putea odată cu lansarea noului iPhone 6S, cei de al Apple sa sarbatoreasca si un an de la lansarea lui iPhnoe 6.

Nu sunt un mare fan al telefoanelor Apple și sincer nu pricep de ce se scot atât de repede upgrade-uri, care nici măcar nu aduc imbunătațiri vizibile, insă nu pot să nu remarc munca pe care au depus-o cei de peste ocean pentru a reveni in fruntea topurilor.

iPhone 6S se lanseaza pe 9 septembrie iPhone 6S se lanseaza pe 9 septembrie Reviewed by john on 17:52 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.