Facebook

Inca un motiv pentru a folosi prezervativul!

Se pare ca nu doar ai nostri parlamentari au probleme grave vara asta ci si cei din Franta, pentru ca zilele astea dezbat o problema arzatoare pentru tara lor.
Copiii din Franţa sunt foarte aproape să fie protejaţi prin lege ...de bătăia la fund. Deputaţii din Hexagon au votat în favoarea unui asemenea iniţiative.
Glumind putin, tare as fi curios daca au interzis si palmele dupa ceafa, ca daca nu au facut-o au cam muncit degeaba. Oricum traim intr-o epoca in care copiii mai au putin si capata dreptul sa isi bata ei parintii. Unii deja au facut-o.


Sunt curios cum ar trebui sa reactioneze un parinte cand vine odrasla acasa de la liceu, mirosind a mahoarca si cu un limbaj de facebook il anunta ca a mai luat doua note de trei? Cum ar trebui sa procedeze? Te pui in fata lui si incepi sa ii explici natangului ca viata e grea, scurta si nu reusesc decat cei ce isi dau silinta? Asa si? Ce faci daca el iti intoarce spatele si isi vede de-ale lui? Ca doar nu ii tragi una la fund, pentru ca risti sa te duci la bulau!

Sincer, habar nu am cum si ce fel vine treaba asta, dar incep sa cred ca toata campania asta e pusa la cale de companiile ce produc prezervative, pentru ca astfel de legi nu fac altceva decat sa mai adaugi un motiv in plus pentru a folosi acest mijloc de contraceptie!
Inca un motiv pentru a folosi prezervativul! Inca un motiv pentru a folosi prezervativul! Reviewed by john on 10:45 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.